december 9, 2018

Løbeskole

Er 2019 året, hvor du skal gennemføre dit første 5 kilometer løb eller bare opleve følelsen af at kunne løbe efter bussen uden blodsmag i munden?

Når Tranbjerg Løber starter sin skole for nye løbere i 2019, sker det allerede den 15. januar. Så hvis du vil i god løbeform i 2019, kan du hurtigt komme i gang med at nå dit mål. Sæt kryds i kalenderen allerede nu og find dig eventuelt en løbebuddy, så I kan gennemføre forløbet sammen.

Vær med i vores Facebook-gruppe, hvor du får meget mere info.

Tilmeld dig løbeskolen 2019

I sne og slud

I 2018 oplevede løbeskolen at starte i sne og slud og fortsætte over i den varmeste sommer i mands minde. Så vi håber, at vejret arter sig bedre i 2019. Men med den rette påklædning skal det ikke at være vejret, der holder dig hjemme.

På løbeskolen og i løbeklubben er der plads til alle niveauer, løbestile og aldre, og vi starter stille og roligt op med gå- og løbepas, så vi undgår skader.

Klubtræning

Når du har gennemført løbeskoleforholdet, vil du være i stand til at løbe i en halv time eller omkring 5 kilometer. Herefter sluses du over på et hold i løbeklubben og er med til den almindelige træning her.

Løbeskolen træner tirsdag og torsdag klokken 17 og søndag klokken 9.30.

Kan du allerede løbe, er du altid velkommen til at komme og løbe med og tjekke formen af med os. Den første søndag i måneden inviterer vi alle med til fællestur i Tranbjerg og omegn, så du kan få selskab på søndagsturen.