Move for life

Kom med til et anderledes orienteringsløb

Den 4. november inviterer Tranbjerg Løber til et orienteringsløb for hele familien, hvor der skal løses opgaver rundt i hele byen.

Vær med til et anderledes løb – eller en gåtur – rundt i Tranbjerg, hvor du kan se din by på en anden måde.
I kan være sammen som hold, familie, løbeklub, en flok naboer, eller hvad I finder på. Men du kan også tage turen for dig selv. Det eneste det kræver er, at du henter appen Geoquestor og har en opladet mobil med.

Sæt kryds ved den 4. november klokken 15 og afsæt et par timer til en anderledes og sjov oplevelse med hele din familie. I kan selv bestemme, hvor langt I vil omkring, og om I løber eller går. Med app’en GeoQuestor vælger I selv jeres poster og rute på den 1 1/2 time, der er til rådighed.

Der er poster både tæt på og langt fra Naturcenteret bag Center Syd, som er vores mødested.

Efter løbet er der mulighed for at hygge ved bålstedet ved Naturcenteret og købe kaffe, saft og kage.

Vi ses ved Naturcenteret i Tranbjerg klokken 15 til et par hyggelige timer.

Meld dig til på Facebook, så vi ved hvor mange, der kommer.

100 events sætter Region Midtjylland i bevægelse

Løbet er en del af Move For Life, som er navnet på det DGI-projekt, der gentænker motion og bevægelse med mere end 100 idrætsevents i hele Region Midtjylland til en fuldmånebegivenhed den 4.-5. november 2017 i forbindelse med Aarhus’ rolle som europæisk kulturhovedstad.

Move For Life er Danmarks smukkeste og mest bevægende fuldmånedøgn. Det er lys i gaderne sammen med tusindvis af andre. Det er farvestrålende oplevelser, urbane motionsløb og bevægelse i nye fællesskaber.

Se mere om Move for Life på Facebook

Tilmeld dig på begivenheden på Facebook