december 30, 2012

Bliv medlem

Løbeskolen 2018 (tilmeldingen er lukket der henvises til det almindelige medlemsskab) – det koster 400 kroner og inkluderer medlemskab af Tranbjerg Løber til og med marts 2019 samt startnummer til Tranbjergløbet 2018 og Royal Run 1,6 km.

Almindeligt medlemsskab for sæson 2018/19 – Det koster 300,- for et medlemsskab der løber fra april 2018 til og med marts 2019.

(Husk at deltagelse er på eget ansvar)

Tilmeld dig Tranbjerg Løber (Vi starter ny sæson og opkræver betaling fra 1. april for sæson 2018/19)

I Tranbjerg Løber løber vi sammen 3 gange om ugen:

  • Tirsdag klokken 17.30
  • Torsdag klokken 17.30
  • Søndag klokken 10.00

Vi mødes altid bag Grønløkkeskolen ved fodboldbanerne.

Vi har forskellige hold, som løber i hver deres tempo og længde. Så der er også et hold til dig. Vi har typisk variationstræning som tempoløb, intervaller og bakketræning tirsdag og torsdag, og så løber vi fra 5-25 kilometer i grupper om søndagen.

Om du er nybegynder eller garvet løber, kan du helt sikkert få ny og varieret træning, hvor du oplever glæderne ved et løbefællesskab.

Trail og styrketræning

Der er et stort trail-hold, som løber ude i skovene, hvor de får mudrede sko og prøver kræfter med bakker og ujævnt terræn.
Vi har også et styrketræningstilbud, så du kan komme i form til at løbe.

Kom og vær med

Duk op til træning og kontakt én af vores trænere, som vil finde det rette hold til dig. Hvis du vil vide mere om klubben, vores stærke sociale sammenhold og vores træninger, kan du tjekke vores Facebook-side.

Du kan altid komme med i løbeklubben, hvis du kan løbe 3-5 kilometer selv. Vores løbeskole starter hvert forår, hvor alle uanset niveau kommer igennem et 12-ugers forløb.